Overkapping

Buiten in uw tuin met warme zonnestralen op uw huid, ademt u heerlijke frisse energie in uw eigen tuin. In de ochtendzon bij het lekkere ontbijt of eerder bij zonsondergang met een gezellig glas wijn? Een meerwaarde voor uw leven als het, ‘HET’ is dat bij uw leven past daarom kijken we graag met een helikopterview met uw wensen mee. We willen u graag zoveel als het kan verzekeren van een meerwaarde van uw leven, en denken altijd met u mee voor de beste resultaat. 

Overkapping

Onze prachtige overkapping bestaat vaak uit douglas of eiken hout, en kan worden voorzien met dakisolatie en glazen schuiframen. Praktische tegelmotief vloer mooie schoren, en al dan niet ambachtelijk constructief geschuurd. We willen immers niets liever dan dat u dubbel geniet. 

Prijzen vanaf €5.000

eiken serre overkapping veranda

Veranda

Een verlenging van uw woning met een buitenruimte om heerlijke avonden of andere momenten van de dag van de frisse lucht te genieten. In de meeste gevallen is dit vaak ook nog vergunningsvrij. Heerlijk genieten van een aangenaam overkapping met of zonder glazen schuifwanden.. 

Prijzen vanaf €10.000

Afdak

Een afdak meestal aan de woning of  bijgebouw voor nog meer droge ruimte. Perfecte plek om spullen op te slaan, of uw auto of fietsen onder kunt parkeren of een plek waar u heerlijk onder kan zitten.

Prijzen vanaf €5.000

Carport

Een carport om uw auto te parkeren zodat deze niet in weer en winter buiten hoeft te staan. Vaak is het een aansluitend model aan of bij een woning. 

Prijzen vanaf €10.000

Loungehut

Perfecte plek om op iedere plek in de tuin te chillen. Een combinatie van een Loungebank en dak, deze is voorzien van een vrijdragende vloer en de wanden kunnen afgesloten worden tegen de zon of lekker warm en windvrij te zitten en natuurlijk voor te slapen, of andere dingen te kunnen doen. Heerlijk dichtbij de natuur.  

Prijzen vanaf €1.700

open Kapschuur

Een prachtig ongelijkzijdig dak met 2 of 3 wanden om uit de wind te kunnen zitten. Vanwege de lage achterzijde blijft de nokhoogte ook beperkt in hoogte. Het speelse effect maakt het nog extra leuk.  

Prijzen vanaf €10.000

                                                         Geïnspireerd geraakt en wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin?