Bijgebouw in eigen stijl, met liefde gemaakt

Een stijlvol tuingebouw met een ontspannen sfeer mag niet ontbreken in uw levensstijl. Het biedt een prachtige afleiding in het dagelijks leven, waar u kunt genieten en uw eigen ding kunt doen. We streven ernaar om uw bijgebouw zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, zodat het naadloos in uw leven past. Met verschillende stijlen en vormen kunnen we het bijgebouw perfect afstemmen op uw huis, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals douglas, vuren of eikenhout in combinatie met hardsteen, gebakken pannen en harde tegelmotief vloer. We staan klaar om aan al uw wensen te voldoen, of het nu gaat om het creëren van een sfeervol interieur of een ambachtelijke werkplaats.

Onze bijgebouwen zijn beschikbaar in diverse dakstijlen, waaronder zadeldak, kapschuur, wolfseind of plat dak.

Luxe poolhouse hasselt

Poolhouse

Een poolhouse met een loungeruimte en een berging. De naam zegt het al een huisje naast zwembad, een plek om te ontspannen, relaxen, te eten. Een technische ruimte voor het zwembad en om tuinspullen op te slaan. 

We begrijpen dat uw wensen uniek zijn, daarom stemmen we het poolhouse volledig af op uw specifieke behoeften.

Prijzen vanaf €20.000

Gastenverblijf

Een huisje in de tuin met ramen en verwarming, vaak met keuken en slaapruimte. Vergelijkbaar met een klein vakantiehuisje in uw eigen tuin.

 

Prijzen vanaf €40.000

Luxe Gasthuis eik
tuinkamer luxe daklicht roermond

Tuinkamer

Luxe tuinkamer: een verlengstuk van uw living om een lichte ruimte aan uw huis te creëren. Zeer gewild om het contact met uw tuin te vergroten.

Prijzen vanaf €20.000

Tuinkantoor

Een kantoor in de tuin, dichtbij uw gezin, de woning en toch geconcentreerd uw werk kunnen doen. Houd uw huis voor privetijd , het werk blijft zo buitenshuis. Ideaal toch?

Prijzen vanaf €30.000

Tuinhuis schuur plat dak

Tuinhuis

Tuinhuis van douglashout met plat dak, ruime overstek en een borstwering voor levenslange garantie op de vastgoedwaarde om lang en zorgeloos gebruik van te kunnen maken.

Geheel naar uw eigen wensen te maken.

Prijzen vanaf €9.000

Serre

Een verlenging van uw keuken, woonkamer of huis met of zonder glas, vaak met schuin dak dat tegen de woning leunt. 

Prijzen vanaf €10.000

Serre bree eiken
wellness jacuzzi en sauna

Wellness

Een plek waar u helemaal tot rust kunt komen. Met sauna, bad, zonnedek, bar en ligplaatsen.

Helemaal zoals u het voor u ziet.

Prijzen vanaf €20.000

Kapschuur

Een kapschuur heeft aan een zijde een laag daklijn, daarmee wordt de totale hoogte naar beneden gehaald. 

Perfecte plek om uw werktuigen op te slaan, uw auto veilig neer te zetten

 

Prijzen vanaf €20.000

vuren kapschuur roermond
Grote kapschuur ingericht als garage
Eiken schuur bijgebouw Eindhoven

Schuur

Extra afzonderlijke  bergruimte  aan huis in de tuin voor opbergruimte of knutselruimte 

Prijzen vanaf €10.000

Garage

Met liefde en style uw auto parkeren aan je woning. Onderhoud te doen en boodschappen meteen via de garage te kunnen stallen. Als u de auto met de automatische poortopener in de garage parkeert, weet niemand wanneer je wel of niet thuis bent hierbij kan privacy een grote meerwaarde betekenen.

Prijzen vanaf €20.000

Garage autostalling maastricht

Met onze uitgebreide kennis van de vele honderden bijgebouwen die we hebben gerealiseerd, kunnen we u de beste service en kwaliteit bieden. Bij ons begint het proces altijd met een stapsgewijs traject, waarbij we eerst een vrijblijvend gesprek met u voeren.

Tijdens dit gesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen en leefstijl. We willen uw behoeften en voorkeuren volledig begrijpen, zodat we een bijgebouw kunnen ontwerpen dat perfect bij u past. Met veel plezier maken we een prachtig, met de hand geschetst ontwerp voor u.