Het verhaal

Het begin

Geboren in 1983 in een aannemersfamilie is het werken in de bouw oprichter Ron Burgmans met de paplepel in gegoten. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan met verschillende bouwtechnieken vanaf zijn 6elevensjaar begon hij nog voor hij van school was voor zichzelf. Naast het uitvoeren van allerhande klusjes, deed hij al een aanbouw met een grote uitgebreide renovatie op zijn 19e. Mede door zijn slechthorendheid heeft Ron zich altijd geïnteresseerd in bouwkunsten en (visuele) belevingswereld van mensen. Waar krijgen ze energie van, waar komen ze graag in thuis, waar kijken ze graag naar. In 2002 besloot Ron dan ook zijn hart te volgen en richtte hij Robuwood op.

Wat we doen

Robuwood is gespecialiseerd in het bouwen van bijgebouwen en huizen met hout. We vinden het belangrijk dat onze projecten meerwaarde geven aan het leefmilieu van de klant. We houden rekening met de persoonlijkheid, beleving en omgeving van de klant. We streven ernaar om onze huizen zo rustgevend en harmonieus mogelijk te maken zodat ze echt een meerwaarde zijn voor de omgeving.
Van ontwerp tot aan de uitvoering en met alle stappen hier tussenin, kunnen we u mee van dienst zijn. Het begint bij een gesprek waarin we de wensen doorspreken van de klant. Wat is het functie van het te bouwen object, houden we rekening met de plaats op het perceel, de zonkant, de regenkant. Naar aanleiding van het gesprek volgt er een ontwerp en kostenraming. Na overeenstemming begint de fabricage. Ondertussen zijn er in de afgelopen jaren al meer dan 300 projecten succesvol afgerond. In het atelier worden de houtconstructies op ambachtelijke wijze vervaardigd zodat deze op de locatie snel kunnen worden geplaatst. Tijdens de bouw houden we contact met de klant zodat eventuele aanpassingen bespreekbaar zijn tot het gewenste prachtresultaat.
Wij doen dit elke dag met veel passie en plezier!

Hoe zijn we te bereiken?

Nieuwsgierig geraakt en benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Stuur een bericht via whatsapp of het contactformulier en maak snel een afspraak voor bezichtiging of gesprek met een aangepast ontwerp.
U bent het waard!

Tot ziens!

Groet,
Ron Burgmans

Ron Burgmans van Robuwood

Ron Burgmans

oprichter Robuwood